Gymnastiek

E&O biedt haar leden drie soort gymnastiek. Dit heeft te maken met de leeftijd.
– Kleutergym voor kinderen van 4 en 5 jaar
– Jeugdgym 1 voor kinderen van 6 t/m 8 jaar
– Jeugdgym 2 voor kinderen van 9 t/m 12 jaar 

Kleutergym
Kleutergym is voor jongens en meisjes van 4 en 5 jaar. In de lessen wordt er veel aandacht besteed aan de verschillende gymtechnieken voor het stimuleren van de motorische ontwikkeling. Naast het fysieke aspect is er ook aandacht voor de sociale ontwikkeling: op de beurt wachten, het maken van vriendjes en vriendinnetjes en de samenwerking. Het allerbelangrijkste is het plezier.

Leeftijd: Kinderen van 4 en 5 jaar
Kleding: T-shirt van E&O
Locatie: Sporthal Emmermeer

Lesrooster   
Aanmelden proefles
Inschrijven

Kosten

Jeugdgym 1
Voor de 6 t/m 8-jarigen hebben we jeugdgym 1. Zij ontdekken spelend wat het is om in touwen te klimmen, te slingeren, te schommelen en te hangen in de ringen, te duikelen, te glijden of te klauteren in het wandrek. In het seizoen gaan we steeds een stapje verder. Wij gymmen met de toestellen, doen opdrachtjes, leren met anderen samen te werken en worden zelfstandiger. Iedereen krijgt de gelegenheid zich te ontplooien vanuit zijn of haar eigen kunnen. Ook bij deze groep staat plezier in bewegen voorop!

Leeftijd: Kinderen van 6 t/m 8 jaar
Kleding: T-shirt van E&O
Locatie: Sporthal Emmermeer

Lesrooster 
Aanmelden proefles
Inschrijven 
Kosten      

Jeugdgym 2
Bij jeugdgym 2, voor kinderen van 9 t/m 12 jaar, leren kinderen in een uur intensief bewegen en toestellen te gebruiken. Dat kan een salto, radslag, handstand of trampoline springen zijn. Ieder wordt professioneel begeleid op zijn eigen niveau en tempo. Kom gerust eens twee proeflessen meedoen!

Leeftijd: Kinderen van 9 t/m 12 jaar
Kleding: T-shirt van E&O
Locatie: Sporthal Emmermeer

Lesrooster  

Aanmelden proefles
Inschrijven   
Kosten